Уебсайт
Описание Po-krasivi.bg е място, в което се посвещаваме на красотата. Тук проповядваме грижите за външния си вид като начин на себеизразяване и повишаване на самочувствието. Ние не работим в полза на суетата, а в името на индивидуалното себеусещане и стремеж към усъвършенстване. В персоналния ни подход към всеки отделен пациент целта ни никога не е била пълна или неестествена промяна. Мисията ни е да прикрием несъвършенствата, да подсилим естествената ви красота и да възобновим хармонията между външния вид и начина, по който се възприемаме. Вярваме, че всеки носи красотата в себе си. Ние ви помагаме да я изразите с лицето си, като прикрием дребните несъвършенства и ви възвърнем самочувствието.

Не създаваме красота, подчертаваме я

Благодарение на дългогодишната ни практика в областта на естетичната медицина винаги успяваме да намерим необходимия баланс и конкретния подход за подчертаването на естествената красота у всеки наш пациент. Оценяваме отговорно доверието, което всеки един от вас ще ни укаже, за да постигнем значително подобряване на външния ви вид. Не вярваме в натрапчивото коригиране на съвършенства. Целим максималното запазване на индивидуалността ви, съчетано с видими подобрения и намаляване на ефекта от стареенето и дребните несъвършенства по кожата. Винаги сме предпочитали да говорим за разкрасяващи процедури, а не за корекции. Защото сме на мнение, че всеки е красив по своему и няма нужда да бъде коригиран, а просто да подчертаем предимствата и да скрием дефектите от лицето.

Вашата кожа е в сигурни ръце

При нас в сферата на естетичната дерматология работят висококвалифицирани специалисти с необходимото образование, практика, опит и индивидуален подход към пациентите. Работим единствено с уреди от последно поколение и прибягваме само до технологии, които са с минимален болезнен ефект, съчетан с възможно най-задоволителните крайни резултати. Залагаме изключително много на предварителната консултация, с която целим не просто да обърнем внимание на своите пациенти, но и да им гарантираме реалистични очаквания. За нас е важно да намерим най-добрия вариант за подобряване на външния вид конкретно за всеки посетител в студиото ни. Мисията ни е да видим щастие и усмивка на всяко разкрасено лице. Това е най-качествената цена, която можем да получим след старателната ни и прецизна работа.

Можете да се доверите изцяло на екипа ни за естетична дерматология, защото:

  • В екипа ни работят дипломирани медицински лица с висока степен на познания в областта на съвременната дерматология.
  • Винаги предлагаме индивидуално решение за всеки конкретен случай и при нужда, коригираме желанията на пациента, за да постигнем максимално добър краен ефект.
  • Боравим с модерна техника и материали.
Адрес ул. Видини кули 22
ж.к. Хаджи Димитър
София
1510
България
Телефон 0885 583 898
Работно време
Ден Отваря Затваря
пн 09:00 18:00
вт 09:00 18:00
ср 09:00 18:00
чт 09:00 18:00
пт 09:00 18:00
Рейтинг
  • 100/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5/5 според 2 гласували.
Посещения 18 посещения на страницата.
Добавен на 9.03.2021 (Редактиран 9.03.2021)Коментар

Вашето име:
Вашият коментар:


Може да използвате BB Код във вашия коментар.
Анти-спам:
loading...
Географска ширина: 42.706275
Географска дължина: 23.343434