Directory.bg е локална бизнес директория за български фирми и български уеб сайтове, с над десетгодишна история. Стартирахме през 2006-а година с домейн dir-bg.net, а през 2009-а година успешно придобихме и сегашния домейн - directory.bg.

Directory.bg е водеща българска Интернет директория, с топ позиции в Google по много изрази, затова не се колебайте и добавете Вашия бизнес в доказала се директория, като Directory.bg, за да подобрите Вашето класиране в Интернет търсещите машини и за да спечелите нови посетители на сайта си.

Нашата цел е да изградим мащабна директория за български фирми и уеб сайтове, и да помогнем на потребителите бързо да намерят това, което търсят, както и да прочетат ревютата и да проверят рейтинга на дадена фирма. Освен помощ на потребителите, нашата бизнес директория помага и на българските фирми да бъдат по-лесно откриваеми в Интернет и да се класират по-напред в големите Интернет търсачки, като Google, Yahoo, Bing, Yandex.

За да постигнем нашите цели, в продължение на години изграждаме директория на български фирми и уеб сайтове, организирани по категории и подкатегории. Ние публикуваме описания, данни за контакт, снимки и карти на хиляди български фирми, магазини, ресторанти, заведения, хотели, организации.

Екипът ни има дългогодишен опит в изграждането на успешни бизнес директории, не само за България, но и за света. Някой от проектите ни, които са получили признание и имат хиляди потребители всеки месец са:


В близко бъдеще ни предстои откриването на нови бизнес директории за Канада и Австралия.

Екипът ни има над десетгодишен опит в локалната и глобалната оптимизацията на уеб сайтове, сред които са сайтовете на Сглобяеми къщи Екозид, Строителна механизация, Индустриален клъстер Подземна инфраструктура, Алба Групс, Балтов Консулт, Глобал Химик, Автокомплекс Севтополис, Vision Express, Феникс БТ, Митев Строй, Грим ЕООД, Астрал Мобайл, Вила Терес, Ай енд Ем Груп, GHoney, Studio Mate Photography, CO2 Cards, Do Work Marketing (САЩ), Subcomm Pools (САЩ), Security Surveillance Group (Канада), S4S Group (Канада), Home 2 Smart Home (Канада), Unlimited Pleasure (Великобритания), DigiCoinMaker.com (Канада), Phoneum (Канада), Wigs R Us Toronto (Канада) и други.

Ако искате да си сътрудничите с нас, да използвате услугите ни за оптимизация или да рекламирате в Directory.bg, моля свържете се с нас, чрез формата за контакт.

Directory.bg е проект на:
© 2006-2018 Директория.бг