Directory.bg е локална бизнес директория за български фирми и български уеб сайтове, с над десетгодишна история. Стартирахме през 2006-а година с домейн dir-bg.net, а през 2009-а година успешно придобихме и сегашния домейн - directory.bg.

Directory.bg е водеща българска Интернет директория, с топ позиции в Google по много изрази, затова не се колебайте и добавете Вашия бизнес в доказала се директория, като Directory.bg, за да подобрите Вашето класиране в Интернет търсещите машини и за да спечелите нови посетители на сайта си.

Нашата цел е да изградим мащабна директория за български фирми и уеб сайтове, и да помогнем на потребителите бързо да намерят това, което търсят, както и да прочетат ревютата и да проверят рейтинга на дадена фирма. Освен помощ на потребителите, нашата бизнес директория помага и на българските фирми да бъдат по-лесно откриваеми в Интернет и да се класират по-напред в големите Интернет търсачки, като Google, Yahoo, Bing, Yandex.

За да постигнем нашите цели, в продължение на години изграждаме директория на български фирми и уеб сайтове, организирани по категории и подкатегории. Ние публикуваме описания, данни за контакт, снимки и карти на хиляди български фирми, магазини, ресторанти, заведения, хотели, организации.

Екипът ни има дългогодишен опит в изграждането на успешни бизнес директории, не само за България, но и за света. Някой от проектите ни, които са получили признание и имат хиляди потребители всеки месец са:


В близко бъдеще ни предстои откриването на нови бизнес директории за Канада и Австралия.

Екипът ни има над десетгодишен опит в локалната и глобалната оптимизацията на уеб сайтове, сред които са сайтовете на:


Ако желаете да си сътрудничите с нас, да използвате услугите ни за оптимизация или да рекламирате в Directory.bg, моля свържете се с нас, чрез формата за контакт.

Directory.bg е проект на:
© 2006-2021 Directory.bg