Уебсайт
Описание Луксозни дамски облекла, създадени с любов в България.

Зад всяка колекция стоят колосалните усилия на най-добрите специалисти в сферата и непоколебимият хъс да създадем безпрецедентно модно преживяване за елегантната жена - покриващо критериите на световния моден пазар.

Иновативен, абсолютно отличаващ се дизайн в комбинация с конструкции, създадени да оформят до съвършенство женското тяло, налагат LORRETI като изключителен лидер в модата за специални поводи.

LORRETI изгражда следа в модната индустрия - станете част от нашата история.

Моден шедьовър за Вашия специален момент - това е LORRETI!

Ние не следваме поредните измислени трендове, а създаваме БЪЛГАРСКИ продукт, който е на световно ниво. От търсенето на перфектния плат - до конеца, с който да бъде прошит, всеки дизайн от Колекцията на LORRETI преминава множество тестове от технолози, гарантиращи безкомпромисно качество на крайната визия!

Освен визуално изпепеляващият дизайн, допирът до официалните ни модели е несравним за сетивата. Комфорт е ключовият фактор в Официалната колекция на LORRETI. Подбираме най- добрите premium материи - залагаме на най-висок клас сатенирана коприна, италианска дантела, както и безпрецедентни вариации на тъкани, които към момента липсват на българския моден подиум.

Благодарим на нашите #LorretiQueens, че сте до нас по пътя... без Вас нищо не е възможно!
Адрес бул. Цар Фердинанд 17
Русе
Област Русе
7000
България
Телефон 0875 316 950
Рейтинг
  • 100/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5/5 според 1 гласували.
Посещения 28 посещения на страницата.
Добавен на 11.06.2021 (Редактиран 11.06.2021)Коментар

Вашето име:
Вашият коментар:


Може да използвате BB Код във вашия коментар.
Анти-спам:
loading...
Географска ширина: 43.8529121
Географска дължина: 25.9557135