Уебсайт
Описание Българският бранд Лорета предлага кожени изделия като дамски чанти, раници, портфейли и други аксесоари. Избирайте сред ежедневни модели дамски чанти, малки чанти през рамо, мини чанти-клъч, елегантни офис чанти, стилни чанти за рамо, практични портфейли и удобни раници.

С убеждението сме, че изборът на аксесоар, който да завърши визията ни, заема особено важна роля. Разбираме и нуждата на съвременната жена от подходящ и качествен аксесоар, който да добави стил към визията, да бъде акцент в нея или в други случаи да бъде напълно дискретен. Чрез него не просто допълваме визията, но и изразяваме своя личен стил и имидж.

Нашите модели чанти и аксесоари са подбрани с изключително внимание към детайла и качеството. За нас е важен стилът, качествените материали и прецизната изработка.

Колекцията ни от кожени чанти е съставена внимателно, а при изработката съчетаването на функционалност и качество е в основата. Години опит гарантират, че колекцията отговаря на желанията на съвременната жена. По-голямата част от колекцията ни дамски чанти от естествена кожа се предлага в основните класически цветове като черно, кафяво, червено и тъмно синьо. Лесно се комбинират с вашия тоалет и всякакви аксесоари. За свежест и акцент в колекцията кожени чанти, сме добавили светли пастелни цветове като бяло, лилаво, пудра и нежно синьо.
Адрес ул. Отец Паисий 44
Несебър
Област Бургас
8230
България
Телефон 0883 586 692
Рейтинг
  • 0/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0/5 според 0 гласували.
Посещения 15 посещения на страницата.
Добавен на 31.10.2019 (Редактиран 23.12.2020)Коментар

Вашето име:
Вашият коментар:


Може да използвате BB Код във вашия коментар.
Анти-спам:
loading...
Географска ширина: 42.661251
Географска дължина: 27.716264