Уебсайт
Описание Ние сме екип от професионалисти, банкери, дългогодишни служители от водещи търговски банки и финансови институции. В основите ни са нашия дългогодишен опит и практика. Изградили сме партньорски връзки с колегите, работещи в банките. Изминали сме не веднъж пътя с нашите клиенти от самото начало до получаването на кредита. Клиентите ни са както физически, така и юридически лица. Предлагаме всички видове кредити на всички водещи банки в България. На едно място. Без такси за клиента. Доверете се на нашите над 15 години опит в сферата на кредитите за потребители и юридически лица, кредити за покупка на апартаменти и недвижимо имущество.

Ние сме екип от професионалисти банкери , дългогодишни служители от водещи търговски банки и финансови институции предлагащи разнообразно кредитиране на българския пазар.

Предлагаме пълната гама от продукти и услуги, чрез които да финансираме всяко начинание на нашите клиенти.

Ние от Кредит Брокер осигуряваме качествено и експресно кредитно посредничество и консултиране при отпускане на ипотечни кредити, кредити за рефинансиране и потребителски кредити.Адрес бул. Владислав Варненчик 12
Варна
Област Варна
9000
България
Телефон 0882 659 787
Рейтинг
  • 0/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0/5 според 0 гласували.
Посещения 7 посещения на страницата.
Добавен на 5.01.2020 (Редактиран 17.01.2021)Коментар

Вашето име:
Вашият коментар:


Може да използвате BB Код във вашия коментар.
Анти-спам:
loading...
Географска ширина: 43.206377
Географска дължина: 27.910802