Уебсайт
Описание Кеърхелп е кол център, който има за цел да добави стойност за всички видове бизнеси, като даде възможност за увеличаване на продажбите на своите партньори, да увеличи доверието на клиентите им, да открият нова територия за развитие.

Идеята на основателите на Кеърхелп е да създадат модерен център за обаждания, като предоставят цялостни решения за кол център, включително обработка на входящи повиквания, изходящи обаждания, телемарткетинг и бек офис услуги.

Мисията на компанията е да се грижи и помага на своите клиенти в тази конкурентна среда. За да заявят своята мисия, основателите на компанията избраха името Кеърхелп (англ. care - грижа, help-помощ).

Седалището се намира на стратегическо място - в София, но този тип дейност позволява да намерим най-добрите агенти от цялата страна. Възможността за виртуален кол център е за компании с иновативно мислене в бизнеса.

Агентите на Кеърхелп са силно мотивирани, обучени, гъвкави, за да могат да се справят с всяка възложена кампания.

Супервайзорите са високо образовани и компетентни, готови да следят за цялостното изпълнение на възложения им проект. На разположение са да удовлетворят Вашите изисквания. С богатият си опит с компании от различни браншове, ще ви помогнат да изберете най-правилния начин, за да постигнете целта си и да оправдаят инвестицията ви.
Адрес бул. Симеоновско шосе 33
София
Област София
1700
България
Телефон 0897 975 597
Рейтинг
  • 0/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0/5 според 0 гласували.
Посещения 88 посещения на страницата.
Добавен на 10.07.2018 (Редактиран 9.11.2019)Коментар

Вашето име:
Вашият коментар:


Може да използвате BB Код във вашия коментар.
Анти-спам:
loading...
Географска ширина: 42.65373
Географска дължина: 23.336414