Уебсайт
Описание Фирма АИТ Интернешънъл Транспорт ЕООД e специализирана и утвърдена като лидер в сухопътния международен транспорт.

Фирмата е основана през 1995 г., като ЕТ АИТ-Ангел Траков. Транспортната си дейност стартира през 1996 г. с един автомобил и за времето до днес не само, че увеличи автопарка си с над 100 композиции, но и се наложи като лоялен и коректен партньор.

През 2007 год. фирмата се преобразува в АИТ Интернешънъл Транспорт ЕООД. Седалището на фирмата е в Пловдив.

Екипите по логистика и контрол на превозите са съставени от млади хора, специалисти в областта на автомобилния транспорт. Шофьорите са с доказан дългогодишен опит в международния транспорт. Познават отлично европейските пътища и възможните натоварвания в трафика.

Фирмата предлага обслужване по максимално бърз и ефективен начин от и до всички страни от Европейския съюз. Основните релации, по който работи са Испания, Холандия, Франция, Германия, Белгия, Англия и Турция - Западна Европа.

Нашата основна задача е поемането на нови отговорности, както и разгръщане сферата ни на работа и оптимизация на работната ни мрежа. Наше задължение е адекватно и пълноценно да отговорим на потребностите на партньори и клиенти и на предизвикателствата в транспортния бизнес.

Предвид спецификата и динамиката на бизнес средата, в която се развива, фирмата предоставя на своите клиенти оптимални транспортни схеми, съобразени с техните товарни и индивидуални изисквания. Автомобилните ни композиции разполагат както с единични водачи така и с двама, мобилна и GPS връзка и необходимото оборудване за извършване на транспорт на безопасни товари.

Дългогодишното ни присъствие на българския и международен пазар ни е утвърдило като лоялен контрагент.

Нивото на предлаганите от нас услуги е високо, като за качеството му следят екип от професионалисти, който са готови във всеки един момент на денонощието да реагират бързо и адекватно за решаването и отстраняването на възникналите проблеми.
Адрес ул. Нестор Абаджиев 28А
Пловдив
Област Пловдив
4023
България
Телефон 032 636 636
Рейтинг
  • 0/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0/5 според 0 гласували.
Посещения 15 посещения на страницата.
Добавен на 5.12.2019 (Редактиран 8.12.2020)Коментар

Вашето име:
Вашият коментар:


Може да използвате BB Код във вашия коментар.
Анти-спам:
loading...
Географска ширина: 42.118587
Географска дължина: 24.776128