Публикувай коментар

Вашето име:
Тема:
Коментар:


Може да използвате BB Код във вашия коментар.
Добавете файлове:
Add files...
Меню: Премахни подписа?
Премахни BB Код?
Анти-спам:


История (последните 7 коментара/и.)

Арт Травел Публикувано на 20.11.2019 - 14,46,10:

Благодарим много на всички вас за хубавите мнения. Много се радваме че има доволни хора, които споделят хубави мнения за нас. Ние от Арт Травел ще се стараем да не ви разочароваме.
Славчо Алексиев Публикувано на 18.11.2019 - 12,21,57:

Исках да подаря на съпругата ми нещо специално. Допитах се до приятели и техните мнения бяха да й подаря екскурзия. Реших да й взема екскурзия до Рим. Тя беше организирана от Арт Травел. Настаниха ни в страхотен хотел в центъра на града, близо до повечето забележителности. Всичко беше на ниво. Арт Травел е номер едно, няма две мнения по въпроса.
Калин Мъглов Публикувано на 30.10.2019 - 15,02,24:

Преди две години бяхме на екскурзия до Малта организирана от Арт Травел. Бяхме през януари и искахме някое топло местенце. Отидохме и умряхме от студ. Бяхме разочаровани и бяхме решили като се върнем да напишем лоши мнения за Арт Травел.
Разговаряхме с местни хора и разбрахме, че за първи път от 10 години е толкова студено. Осъзнах е че агенцията няма вина и не заслужава лошите коментари. Явно просто ние нямаме късмет.
Ал. Кръстева Публикувано на 13.10.2019 - 13,34,41:

Останахме много доволни от екскурзията до Барселона през пролетта. Още преди да заминем, момичетата в офиса ни дадоха подобна информация за всички детайли по пътуването. Екскурзоводката на място беше невероятна - внимателна, любезна, разказва страшно увлекателно и наистина знае много за града. Определено ще пътуваме с Арт Травел отново!
Филипа Йорданова Публикувано на 8.10.2019 - 7,39,19:

През септември 2019 пътувахме до Барселона с агенция Арт Травел, получихме най-различни съвети и мнения относно дестинацията, които ни бяха от голяма полза. Останахме изключително доволни от отношението на служителите и добре организираната екскурзия. Препоръчвам горещо!
Деница Димитрова Публикувано на 19.09.2019 - 15,40,12:

Пътувах с тях до Рим и Дубай и станах много доволна. Момичетата от Арт Травел дават мнения и препоръки относно хотелите и обясняват много подробно всичко. Хотелите бяха с много удобна локация, гидовете - Бети от Рим и Адел от Дубай разказваха много увлекателно. Останахме доволни!
packo_pederasa Публикувано на 17.09.2019 - 8,23,47:

Здравейте, през октомври 2018 г. пътувахме с Арт Травел в Дубай за 7 дни. Това беше една уникално организирана екскурзия във всяко едно отношение. Перфектен хотел с прекрасна локация, компетентен гид в лицето на Адел, много бонуси, трансфери и незабравими емоции. Няма от какво да се оплачем или да изкажем лоши мнения. Винаги бихме се доверили занапред на Арт Травел.