Уебсайт
Описание Присъствено обучение с ваучер по програма от бюрото по труда "Ваучери за заети лица". През изминалите няколко години, се доказахме като най-предприемчивия център за професионално обучение в страната, като предоставяхме голям набор от обучения. Ние сме амбициозни и упорити. Чувстваме се удовлетворени, когато успяваме да помогнем и на другите. Обичаме работата си! Влагаме целия си ентусиазъм и енергия, за да градим нашия положителен имидж, за да се развиваме и вървим напред. И това не са само "празни приказки"...

От личния си опит в чужбина видяхме най-добрите постижения в сферата на е-обучението. Оценихме добрите практики на чуждестранните ни колеги - и знаем към какво трябва да се стремим. В работата си се опитваме да постигнем най-доброто, като постоянно работим и се усъвършенстваме. В екипа си от професионалисти включваме ентусиазирани, всеотдайни и находчиви личности, и ако и Вие сте такъв, ще се радваме да се свържете с нас.
Адрес ул. Шипченска епопея 31, офис 36
Казанлък
Област Стара Загора
6100
България
Телефон 0897 948 215
Рейтинг
  • 0/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0/5 според 0 гласували.
Посещения 88 посещения на страницата.
Добавен на 29.06.2017 (Редактиран 21.05.2018)Коментар

Вашето име:
Вашият коментар:


Може да използвате BB Код във вашия коментар.
Анти-спам:
loading...
Географска ширина: 42.6223834
Географска дължина: 25.3908417

Подобни

Европейска Академия за Развитие и Обучение

Кулинарни курсове и обучение на готвачи и сладкари, хотелиери и ресторантьори. Център за професионално групово и индивидуално обучение - професия готвач, професия сладкар.