Уебсайт
Описание Ние от ORSO вярваме, че жената трябва да бъде елегантна и красива не само навън, но и у дома – мястото, където е пред погледите на най-любимите си хора.

Проучване сочи, че именно у дома съпрузите прекарват 83 % от общото време, изживяно заедно, а всеки мъж би искал и вкъщи да вижда своята принцеса елегантна и сияйна, очароваща не само с присъствие, но и с визия.
Ние от ORSO съзнаваме, че и у дома жената трябва да бъде ослепителна като слънцето, нежна като птича песен и ухайна като цъфнала градина. Последните две, мили дами, оставяме на вас, но за първото сме се погрижили ние – представяме ви италианска модна линия дрехи за дома, с които ще се почувствате специални и вълнуващи.

Колекциите на ORSO, вдъхновени от идеята за практичност и елегантност, нямат аналог на българския пазар. Всеки комплект със своите три части придава завършеност на визията, а отделните елементи са гъвкави допълнения към гардероба на всяка дама. Безупречното съчетание на деликатни материи, модерен дизайн, ярки цветови палитри и ексклузивни щампи ще ви даде усещане за комфорт, фина елегантност и очевидна женственост.

Можете да поръчате за себе си или за приятелка – като завършен подарък, призван да носи самочувствие и радост, който ще получите грижливо опакован в подаръчна кутия.
Адрес ул Атон 14
Хасково
Област Хасково
6304
България
Телефон 0885 182 504
Рейтинг
  • 0/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0/5 според 0 гласували.
Посещения 3 посещения на страницата.
Добавен на 31.03.2020 (Редактиран 1.09.2021)Коментар

Вашето име:
Вашият коментар:


Може да използвате BB Код във вашия коментар.
Анти-спам:
loading...
Географска ширина: 41.93125
Географска дължина: 25.559457

Подобни

Дамски дрехи Julia

Ние сме онлайн магазин за дамски спортно-елегантни дрехи с 20 годишен опит и магазин за парфюмерия и козметика с 25 годишен опит. Зареждаме да