Уебсайт
Описание Ръчно изработени бижута, рисувани тениски, чаши, подаръци от LoveArt. Авторски гривни, пръстени, обеци, висулки, колиета, с метална основа, полимерна глина и бижутерийна смола. Обеци със сребърен винт. Директен печат на тениски.

Материалът, от който предимно са изработени бижутата е полимерна глина, която се оформя в меко състояние, след което се изпича. След изпичането бижутата подлежат на допълнителна обработка, с цел постигането на идеална форма. В последна фаза на обработката, върху някой от тях се нанася бижутерийна смола за по-голяма устойчивост, за вграждане на различни компоненти, за допълнителен блясък и оживане на цвета.

Предлаганите тениски и блузи с дълъг ръкав са с авторски илюстрации, предварително рисувани на графична програма и отпечатани върху материята чрез DTG принтер, чиято технология позволява материята да остане еднакво мека навсякаде, дори и там където е илюстрацията.

Тук ще откриете дизайнерски решения, отличаващи се от масовото предлагащо се на пазара. В LoveArt имате избор да подберете найстина различен подарък за Вас или за любим човек, който да направите щастлив с уникален продукт.
Адрес ул. Оборище
Пловдив
Област Пловдив
4000
България
Телефон 0883 412 340
Рейтинг
  • 0/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0/5 според 0 гласували.
Посещения 73 посещения на страницата.
Добавен на 7.11.2018 (Редактиран 11.06.2019)Коментар

Вашето име:
Вашият коментар:


Може да използвате BB Код във вашия коментар.
Анти-спам:
loading...
Географска ширина: 42.157237
Географска дължина: 24.74224