Уебсайт
Описание BGbaby е иновативен онлайн портал, където бихте могли да откриете множество класации и ревюта на някои от най-популярните бебешки и детски продукти. При нас бихте могли да избирате между стотици предложения за бебешки колички, детски креватчета и легла, бебешки кошари, столчета за кола и хранене, проходилки, бебешки шезлонги, детски люлки, тротинетки и много други продукти за бебето и детето. Партнираме си с някои от най-големите търговци на бебешки и детски продукти в страната, за да можем да предложим голямо разнообразие от артикули и аксесоари.

Знаем колко объркващ може да бъде избора на бебешки продукти особено когато ви се случва за първи път. Също така знаем, че в интернет има хиляди предложения от марки, модели, брандове и т.н. И много често се получава да не може да пресеем цялата тази информация. Точно това е причина да бъде създадена нашата платформа BGbaby, за да може да предостави цялата необходима информация за всички бъдеще и настоящи родители на едно място.

Заедно с всичката информация, която би ви била необходима можете да прегледате и нашата специална селекция и класация на редица бебешки и детски продукти и аксесоари. Знаем, че да си родител е най-трудното нещо, но когато имаш подкрепа и правилен съветник нещата се случват много по-лесно. Насладете се на голямото разнообразие, което ще откриете в BGbaby и спестете много нерви и пари.

Пожелаваме ви приятен престой и се надяваме да откриете нещо полезно за вас и вашето бебе или дете.
Адрес бул. България 40
София
Област София
1404
България
Телефон 0894 563 698
Рейтинг
  • 100/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5/5 според 2 гласували.
Посещения 153 посещения на страницата.
Добавен на 1.07.2020 (Редактиран 1.07.2020)Коментар

Вашето име:
Вашият коментар:


Може да използвате BB Код във вашия коментар.
Анти-спам:
loading...
Географска ширина: 42.670968
Географска дължина: 23.293621