Уебсайт
Описание В съвременният дом има съвкупност от няколко системи, които в общия случай работят абсолютно независимо една от друга, и на пръв поглед няма как и защо да се опитваме да ги обединим. Става въпрос за осветление, отопление, климатизация, алармени системи, аудио-видео оборудване, локална безжична мрежа и не на последно място всички елементи на комфортния дом - завеси, щори, тенти и др.

Поглеждайки под друг ъгъл обаче, всички гореизброени елементи на дома, биха могли да бъдат обединени в една обща система, управлявана и контролирана централизирано от интелигентна точка на управление, която да следи различните параметри на дома и околната среда и да се самооптимизира.

Концепцията за едно такова интелигентно управление, е всъщност концепцията за "умната къща", "умния дом" или т. нар. "домашна автоматизация".

АКТАКОН Системни Интеграции е компания, която предлага на своите клиенти цялостни решения за изграждане на системи за домашна автоматизация и контрол. Използвайки натрупаният опит в сферата на интелигентните системи от повече от 10 г. работа на британският пазар, фирмата предлага консултации, проектиране, въвеждане в експлоатация и поддръжка на интегрирани системи за домашна автоматизация, системи за управление на аудио-визуални компоненти, домашно кино и мрежи за пренос на глас и данни.

АКТАКОН Системни Интеграции е оторизиран дилър за България на Control4, една от най-големите компании в света предлагащи комплексни решения за автоматизация и контрол на интелигентния дом.

Адрес бул. Никола Вапцаров 23
Пловдив
Област Пловдив
4004
България
Телефон 0882 563 170
Рейтинг
  • 0/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0/5 според 0 гласували.
Посещения 117 посещения на страницата.
Добавен на 14.06.2016Коментар

Вашето име:
Вашият коментар:


Може да използвате BB Код във вашия коментар.
Анти-спам:
loading...
Географска ширина: 42.1230415
Географска дължина: 24.7458776