Уебсайт
Описание Ние сме двама професионални фотографи от Добрич, занимаващи се със сватбена фотография вече от 15 години. Нашата работа е да създадем уникална фотография за младоженците, която да пресъздаде техния сватбен ден, като история на тяхната прекрасна любов.

Ние правим различна арт фотография, която е сравнявана от нашите клиенти винаги с картина на художник. Ние не просто снимаме, а рисуваме. Всеки детайл, емоция и вълнение пресъздаваме по невероятен начин. Защото сватбата не е просто снимки, а една великолепна приказка. Всяка снимка при нас е обработена, отделя й се специално време и внимание. 90% от нашите сватби са във Варна, както и в цяла България. Това че използваме най-висок клас техника е разбираемо, по важното е че ние влагаме цялата си креативност и сърце в сватбената фотография, именно затова нашите снимки толкова много се различават от другите и се запомнят.

Фотографията която създаваме говори. Тя е нещо, което нашите младоженци казват, че с удоволствие гледат всеки ден години наред, нещо което разпечатват като картина на стените на дома си, нещо което им напомня винаги колко се обичат, нещо което остава в сърцата на децата, внуците и следващите поколения.

Ако изберете нас за ваши сватени фотографи, ние ще пресъздадем вашия сватбен ден по уникален и неповторим начин с много обич.
Адрес ул. Геоги Кирков 22
Добрич
Област Добрич
9300
България
Телефон 0896 626 639
Рейтинг
  • 0/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0/5 според 0 гласували.
Посещения 24 посещения на страницата.
Добавен на 20.06.2019 (Редактиран 7.08.2020)Коментар

Вашето име:
Вашият коментар:


Може да използвате BB Код във вашия коментар.
Анти-спам:
loading...
Географска ширина: 43.57066
Географска дължина: 27.832398

Подобни

БГ Фото

Екип от професионални сватбени фотографи, видео оператори и монтажисти. Предлага качествено видеозаснемане на Вашия сватбен ден с най-съвременна техника в HD формат.