Уебсайт
Описание Транс Юнион Мотор ООД е специализирана българо-гръцка фирма за внос и дистрибуция на резервни части за лекотоварни и товарни автомобили, ремаркета, полуремаркета, селскостопански машини и строителна техника. Ние сме директен вносител на оригинални резервни части за Mercedes, Man, Volvo, DAF, Scania, Iveco, Bova, Setra и други. Контактуваме с водещи световни фирми, производители и дистрибутори на резервни части от Холандия, Германия, Италия, Белгия, Унгария и много други. Извършваме ремонт, изкупуване и замяна на скоростни кутии, диференциали и кардани в специализирани сервизи в Гърция.

Предлагаме на склад резервни части и оборудване на автомобили с марките Mercedes, Man, Volvo, DAF, Scania, Iveco, Evobus, Neoplan. Всички части, които предлагаме са придружени със сертификати за качество и произход и одобрени гаранционни условия от производителя.

Ежедневно се стремим да наложим по-високи стандарти в работата си с вас, като постоянно обогатяваме предлаганата гама от части с нови актуални продукти, търсим най-изгодната цена и се опитваме да предложим най-качественото обслужване. Предлагаме гъвкава система на доставките, изпълняваме специални поръчки.

Имаме магазини в София и Плевен, а складовите ни бази са разположени в България и Гърция.
Адрес бул. Данаил Попов 16
Плевен
Област Плевен
5800
България
Телефон 0877 662 275
Рейтинг
  • 0/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0/5 според 0 гласували.
Посещения 55 посещения на страницата.
Добавен на 9.04.2019 (Редактиран 11.05.2020)Коментар

Вашето име:
Вашият коментар:


Може да използвате BB Код във вашия коментар.
Анти-спам:
loading...
Географска ширина: 43.414335
Географска дължина: 24.616201