Уебсайт
Описание Счетоводна къща Актив Консулт - ТА предлага услуги както на новорегистрирани, така и на съществуващи български и международни компании от различни сфери на икономиката.

Дейността ни е съобразена с последните изисквания на нормативната база, уреждаща стопанската дейност на предприятията и е в съответствие с разпоредбите на българското счетоводното, данъчното, трудовото и социалното законодателство.

Услугите, които предлагаме са в съответствие с изискванията на:
a/ националните стандарти за финансови отчети на малки и средни предприятия, с които се постига пълна завършеност на националното счетоводно законодателство в условията на пазарна икономика, унифицирано прилагане на възприетата международна терминология, когато те са приложими за дружества отчитащи се по НСФОМСП
б/ международните стандарти за финансово отчитане приети от Европейския съюз, тълкуванията на МСФО, когато те са приложими за дружества отчитащи се по МСФО.

Счетоводна къща Актив Консулт - ТА предлага услуги и на физически лица, и на физически лица, упражняващи свободна професия.

Нашият екип се стреми да предложи решения, които спестяват пари, време и усилия. Използваме в максимална степен електронни услуги за комуникация с клиентите и предоставяне на информация към съответните институции.

Предимството да изберете счетоводна къща Актив Консулт – ТА:
а/ комплексно счетоводно обслужване, съобразено с актуалните промени в счетоводното; данъчното и трудовото законодателство и прецизност в работата;
б/ прецизност в работата;
в/ независими и обективни финансово-счетоводни и одиторски консултации;
г/ индивидуален подход към всеки клиент;
д/ коректност и конфиденциалност;
е/ добро съотношение между цена на предоставяната услуга и нейното качество.

Нашият екип има опит в различни сфери на стопанския живот: производство, търговия, туризъм, транспорт, строителство, консултантски услуги, свободни професии.
Адрес бул. Александър Стамболийски 100, ет. 2, офис 5
Център
София
1303
България
Телефон 0898 668 838
Рейтинг
  • 0/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0/5 според 0 гласували.
Посещения 12 посещения на страницата.
Добавен на 3.01.2020 (Редактиран 17.01.2021)Коментар

Вашето име:
Вашият коментар:


Може да използвате BB Код във вашия коментар.
Анти-спам:
loading...
Географска ширина: 42.698895
Географска дължина: 23.305631

Подобни

Счетоводна кантора Актив Консулт

Пълно счетоводно обслужване на български и чуждестранни фирми, ДДС, данъчна защита, изготвяне на заплати, трудови договори, осигуровки, регистрация на фирми - ООД, ЕООД, ЕТ, одитиране, бизнес планове, бюджети, проекти по програми на Европейския съюз.