Уебсайт
Описание Стиван ООД е българска компания, специализиране в производството на спортни и ежедневни облекла. Компанията е основана през 1992 година, като ЕТ "Иван Тенев". В процеса на развитие и разширяване на пазара, фирмата получава настоящото си име - Стиван ООД.

Стиван синоним на качество! Ние имаме за цел да предложим на клиента само най-доброто от българския пазар, като ценим високо технологичната изработка и качествените материали. Поддържаме утвърдени партньорски отношения с фирми и доставчици от България, Франция, Холандия, Турция и Италия.

Стиван ООД е с дългогодишен опит в производството на професионално спортно облекло. Компанията се грижи за екипите на редица европейски отбори по футбол, ръгби, водна топка, хандбал, волейбол, баскетбол, колоездене и др. Сътрудничи си успешно и дългогодишно с клубове в цяла Европа. Стиван ООД осигурява екипите и на български отбори в Хасково, София, Варна, Кърджали, както се грижи за техните фен линии. Българските мисии в Афганистан и Пара олимпийския национален отбор също се довериха на Стиван ООД.

С поглед към развитието си Стиван ООД създаде търговската марка S-Line. Чрез нея качеството на спортното облекло е достъпно за свободния пазар. Ние пренесохме комфорта и сигурността, на които се радват професионалните спортисти, в ежедневното облекло на българина. Марката предлага нови модели всеки сезон. На естетиката и комфорта на S-Line могат да се радват всички. На пазара се предлага мъжка, дамска и детска конфекция.

Стиван ООД притежава собствена база. Освен за производствените и офис площи, компанията поддържа и спортна база с игрище по футбол. Ние подкрепяме развитието на детския спорт в България.
Адрес ж.к. Орфей 37, в бившата детска градина
Хасково
Област Хасково
6300
България
Телефон 038 66 12 42
Факс 038 68 07 07
Рейтинг
  • 0/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0/5 според 0 гласували.
Посещения 84 посещения на страницата.
Добавен на 10.05.2017Коментар

Вашето име:
Вашият коментар:


Може да използвате BB Код във вашия коментар.
Анти-спам:
loading...
Географска ширина: 41.948461
Географска дължина: 25.559313