Уебсайт
Описание Екипът на СТМ Медик Консултинг включва специализиран персонал, който предоставя консултации на работодатели относно връзката между здравето и работата и ефектите, които имат от друга. Работим, за да предотвратим лошото здравословно състояние на труда, като съветваме работодатели за потенциалните рискове за здравето на работното място и откриването на професионални заболявания на ранен етап и лошо здравословно състояние на работното място.

СТМ Медик Консултинг предоставя всеобхватни и компетентни съвети и подкрепа както на мениджърите, така и на отделните хора за това как работата и работната среда могат да повлияят на здравето на служителите и как здравето на служителите може да повлияе на способността им да изпълняват добре ролята си.

Лицензирана от МЗ, СТМ Медик Консултинг разполага с ресурсите и адаптивността, които ще отговарят на вашите нужди, независимо от това дали се нуждаете от една единствена оценка или от цялостно решение за професионално здраве на целият ви персонал. Нашия подход е да ви предложим индивидуални решения, съобразени с изискванията на Вашия бизнес.
Адрес бул. Владимир Вазов 66, офис 7
София
Област София
1836
България
Телефон 0878 272 999
Рейтинг
  • 0/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0/5 според 0 гласували.
Посещения 57 посещения на страницата.
Добавен на 3.09.2017 (Редактиран 13.06.2018)Коментар

Вашето име:
Вашият коментар:


Може да използвате BB Код във вашия коментар.
Анти-спам:
loading...
Географска ширина: 42.71017
Географска дължина: 23.379452