Уебсайт
Описание Професионална сватбена фотография за вашия най-светъл празник. Сватбен фотограф Ивайло Иванов извършва услуги по сватбено фотозаснемане из цяла София и района около столицата.

Много добре знаем, че избора на професионален фотограф за Вашия най-щастлив ден е един от най-важните избори за една сватба. Снимките от сватбена фотография остават завинаги. Впечатлението също. Ключът към избора на фотограф в София, който ще улови усмивките от този специален ден стои в това дали фотографа има лично отношение към събитието. Аз приемам вашия сватбен ден като нещо лично, защото се радвам за всяка една двойка, а това ми напомня за радостта, която изпитах на собствения ми сватбен ден.

Като сватбен фотограф най-много държа на пълното удовлетворение на младоженците от сватбена фотография в София и страната. Това означава не просто да заснема вашия най-съкровен миг и да направим невероятни кадри, но също така вие самите да останете с възможно най-добро усещане от мен и снимките ми и, естествено да останете с едни прекрасни спомени от времето с фотографа.

На сайта ще намерите актуално портфолио, както и подробна информация за сватбените пакети.
Адрес НДК, бул. Витоша
София
Област София
1463
България
Телефон 0899 775 158
Рейтинг
  • 100/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5/5 според 2 гласували.
Посещения 234 посещения на страницата.
Добавен на 3.04.2019 (Редактиран 3.04.2019)Коментар

Вашето име:
Вашият коментар:


Може да използвате BB Код във вашия коментар.
Анти-спам:
loading...
Географска ширина: 42.684833
Географска дължина: 23.318825

Подобни

Сватбен фотограф Свилен Димчевски

Добър сватбен фотограф за вашата сватба. Сватбена фотография, годежни, сватбени и следстватбени фотосесии, сватбени снимки в отделен ден. Луксозни ръчно-изработени сватбени книги в Италия.