Уебсайт
Описание Ние се занимаваме с организация на събития – сватбени тържества, изнесени ритуали, всички съпътстващи сватбеният ден и подготовка услуги. Освен сватби, ние подготвяме и рождени дни – детски и за възрастни, кръщенета, юбилей, абитуриентски балове.

Освен организация, ние реализираме и декорация на събития, в това число и сватбена декорация. При нас можете да си поръчате от комплект сватбени чаши до декорация на изнесен ритуал и тематична индивидуална украса за тържеството.

И не на последно място – предлагаме координация на събития. Изключително важно за една прекрасна сватба е правилното и точно координиране на сватбеният ден. Добре е да се знае, че важна е както подготовката на събитието преди денят, така и в самият ден.

За да бъде денят Ви наистина специален, да сте спокойни, да сте уверени и да не се безпокоите за малки и големи детайли в денят – сватбена и парти агенция Prestige.
Адрес ул. Академик Игор Курчатов 1
Варна
Област Варна
9009
България
Телефон 0896 155 016
Рейтинг
  • 0/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0/5 според 0 гласували.
Посещения 52 посещения на страницата.
Добавен на 16.10.2019 (Редактиран 15.11.2019)Коментар

Вашето име:
Вашият коментар:


Може да използвате BB Код във вашия коментар.
Анти-спам:
loading...
Географска ширина: 43.213785
Географска дължина: 27.884327

Подобни

Сватбена агенция Престиж

Сватбена агенция Престиж предлага цялостна организация и декорация на събития и сватби. Ние се стремим да доставим високо ниво на обслужване, което да оправдае очакванията на нашите клиенти, като същевременно се съобразяваме с Вашия бюджет.