Уебсайт
Описание Rosi Art е нов онлайн магазин за ръчно изработени подаръци. Всички предлагани от нас продукти са 100% уникални.

В Rosi Art можете да намерите безброй ръчно изработени, украсени и декорирани бутилки, чаши, бижута, обеци, гривни, колиета, пръстени, картини, букети от цветя, играчки за деца, рамки за снимки, свещници, визитници, прибори и много други предложения.

Бъдете различни и разчупете стереотипите с персонализиран и ръчно изработен подарък. Изненадайте приятно ваш роднина, близък или просто приятел без абсолютно никакво значение дали е жена или мъж - при нас има подходящи подаръци за всички включително и детски играчки за най-малките ни приятели. Можете да избягате от всичките клишета, когато имате нужда от подарък за някой от следните поводи: юбилей, рождени дни, кръщенета, сватби, Коледа, Свети Валентин, 8-ми март и всякакви подобни тържества.

Абсолютно всички предлагани от нас продукти са изработени от висококачествени материали и са сто процентови уникати. Rosi Art не предлага серийно производство и всеки артикул е индивидуален и се характеризира с уникална идентичност. Отличете се от баналните подаръци и направете невероятно добро впечатление на любим човек, роднина или приятел с уникален подарък.
Адрес ж.к. Дружба 1, бл. 173
София
Област София
1592
България
Телефон 0877 337 765
Свързани сайтове
Рейтинг
  • 100/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5/5 според 1 гласували.
Посещения 133 посещения на страницата.
Добавен на 15.07.2020 (Редактиран 16.07.2020)Коментар

Вашето име:
Вашият коментар:


Може да използвате BB Код във вашия коментар.
Анти-спам:
loading...
Географска ширина: 42.6555282
Географска дължина: 23.4065904

Подобни

Арт подаръци

Artpodaraci.com е интернет магазин за ръчно изработени и уникални подаръци. Сайтът предлага разнообразни ръчно изработени бижута, уникални свещи, чаши за чай и кафе, купи, кутийки за бижута, картини, икони и др.