Уебсайт
Описание Видеоуроци - всичко, което трябва да знаеш за процеса по договаряне на възнаграждението. Техники за развиване на нужните умения и личен кариерен съветник. Започни сега, основното ниво на курса е напълно безплатно!

Целта на проекта Повече е да помогнем на работещите хора в България да повишат стандарта си на живот чрез повишаването на доходите.

Традиционната образователна система не ни подготвя за някои аспекти на професионалната реализация, а именно как да договорим възнаграждението за труда си. Сред нас има отлични експерти в областта на финансите, маркетинг, логистика, програмиране, обслужване на клиенти, инженери и др. на които не им се налага често да се презентират или договарят.

Неопитността, напрежението по време на интервю, липсата на информация за възнагражденията на пазара са сред причините, поради които може да не получиш максималното възможно заплащане.

Предоставяме ти подбирано, организирано и запомнящо се съдържание и практически кариерни сесии с опитни специалисти. Нашата цел е да ти помогнем да получиш оптималното за твоят опит и компетентности предложение за работа.

Използваме възможностите на съвременните технологии за организиране и усвояване на знания и умения по формулата минимално време - максимален ефект.

Мотивираме се от вашите резултати - оптимално възнаграждение и удовлетворяваща кариера.​
Адрес ул. Генерал Колев 54
Варна
Област Варна
9000
България
Телефон 0877 275 474
Рейтинг
  • 0/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0/5 според 0 гласували.
Посещения 34 посещения на страницата.
Добавен на 1.05.2019 (Редактиран 8.05.2020)Коментар

Вашето име:
Вашият коментар:


Може да използвате BB Код във вашия коментар.
Анти-спам:
loading...
Географска ширина: 43.211945
Географска дължина: 27.917243