Уебсайт
Описание От екипа на Мебели Богдан искаме да предложим едно от най-добрите обслужвания в обзавеждането на дома. Винаги сме насреща да обсъдим всеки един стол, бюро или диван, които сте харесали на сайта ни.

На сайта ще намерите голямо разнообразие на мека мебел в различен стил – от модерен до старовремски стил и ниски маси които да подхождат най-добре на ъгловия диван, който сте избрали. Относно корпусната мебел – разполагаме с уникални за България спални комплекти, като повечето са внос поради високите изисквания, които сме поставили за качеството и стиловите особености на мебелите. На сайта следваме последните тенденции и се стремим да изложим това, което може да бъде практично за клиента. Безспорно, за да запълним празнотата във всекидневната и да оформим приятен кът за почивка, е важно да намерим някакво разумно и елегантно предложение. А мебелните производители и търговци се съревновават да ни предложат стилни, модерни и дори ексцентрични секции, които да допринесат за едно по-различно и иновативно виждане в дневната.

Удобството да поръчаш мебел онлайн е безспорно, но какво правим ако искаме да сме максимално сигурни, че мебелите, които поръчваме ще са отговарящи на нашите изисквания. И за това търговците и производителите и търговците са помислили. Освен с онлайн обекти има и физически магазини и дистрибутори, които предлагат част от колекциите им. Така ако сте от Плевен, София, Варна или от Пловдив и искате да се уверите в качеството на избраната от вас мебел, то можете да потърсите представител на производителя и да посетите физическия му адрес. Друго си е човек да пипне и види с очите си, че може да се довери на обзавеждане произведено от един или друг производител.

Как да разпознаете качествените мебели онлайн в Интернет пространството? За да сте сигурни, че дома Ви ще бъде перфектно декориран с новите Ви мебели то не бива да подценявате правилния им подбор. Следвайте дизайна и харесвания от вас стил. Всяко една смесване на стилове би довело до неприятен кич, който със сигурност няма да ви хареса. Внимателно четете описанието на материалите и цветовете по RAL, така ще имате уверението, че например цвета а масата, която сте избрали от онлайн магазина ще пасне напълно на наличните ви столове за трапезарията. А търсенето и постигането на хармония между отделните детайли определено има много важно значение за това да се превърне едно жилище в уютен и красиво изглеждащ дом.

След като вече се уверихме, че мебелите на първо място трябва да са достатъчно красиви и да ни допадат визуално, то е време да помислим и за тяхното качество. Когато обзавеждането е произведено по определени стандарти, то това на практика означава, че си гарантирате дълга експлоатация.
Адрес ул. Дойран 160
Плевен
Област Плевен
5800
България
Телефон 0882 600 418
Факс 064 806 034
Работно време
Ден Отваря Затваря
пн 09:30 18:30
вт 09:30 18:30
ср 09:30 18:30
чт 09:30 18:30
пт 09:30 18:30
сб 09:30 17:00
Рейтинг
  • 100/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5/5 според 3 гласували.
Посещения 472 посещения на страницата.
Добавен на 29.11.2018 (Редактиран 8.12.2020)

Коментари за Мебели Богдан

bionit
Коментари: 2
bionit
Публикувано на 30.11.2018 - 3,22,29:

Има интересни спални комплекти каквито не съм виждал на други места. Ще се възползвам от промоциите....

Мария
Коментари: 1
Мария
Публикувано на 4.12.2020 - 9,31,50:

Доволни сме от нещата, които закупихме от тях. Като качество и цена нещата са ОК, единствено сглобката на мебелите ни отне известно време.
Коментар

Вашето име:
Вашият коментар:


Може да използвате BB Код във вашия коментар.
Анти-спам:
loading...
Географска ширина: 43.407099
Географска дължина: 24.616766

Подобни

ХОП Мебели

ХОП Мебели предлагат голямо количество артикули, като сред най-продаваните са: кухни, детски стаи, секции, кухненски шкафове, антрета, както и обзавеждане за дневна.