Уебсайт
Описание Професионално пране на мека мебел и матраци със специализирани машини за почистване от Мебеле ЕООД.

За по-голямо удобство фирма Мебеле извършва своите услуги по почистване на място, по домовете. При почистването на мека мебел и матраци се използват еко съобразни препарати и гелове за почистване на дамаските, както и специализирани двумоторни и тримоторни водосмукачки наричани още екстрактори.

Машинно изпраните мебели с тапицерия или дамаска ще може да бъдат използвани отново след само 5 до 8 часа след почистването им, това позволява бързо и качествено възстановяване на добрия вид за вашето обзавеждане и мебелировка. Прочетете повече за услугата пране на дивани.

Фирма Мебеле предлага и машинно пране на матраци за домове, хотели, къщи за гости и други. Тази услуга е професионално решение при наличието на петна от кръв, урина, пот и други течности които се отделят от човешките тела по време на сън. Правим пълна дезинфекция и обезпрашаване на матраците чрез услугата пране на матраци.
Адрес ул. Земен 3
София
Област София
1505
България
Телефон 0877 737 838
Рейтинг
  • 100/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5/5 според 1 гласували.
Посещения 102 посещения на страницата.Коментар

Вашето име:
Вашият коментар:


Може да използвате BB Код във вашия коментар.
Анти-спам:
loading...
Географска ширина: 42.6902047
Географска дължина: 23.3526179

Подобни

Габрая Професионално Почистване

Фирма Габрая предлага професионално почистване на домове и офиси в град Пловдив и региона. Абонаментно почистване на входове, офиси, заведения, апартаменти, хижи и още.