Уебсайт
Описание Интерхотел Черно Море предлага хотелско настаняване на достъпни цени в двойни стаи, със закуска, безплатен Интернет, охраняем паркинг. Хотелът предлага професионални условия за провеждане на делови срещи, обучения, конгреси, форуми, пресконференции. В зависимост от мащаба на събитието, ние предоставяме зали с 30, 70, 150 и 220 места.

Конферентните зали на Интерхотел Черно море са удобни, практични и приятни. Стилната обстановка дава възможност за организиране на събития за дипломатическия, бизнес и политически елит. В конферентните зали има възможност за различна подредба на масите и столовете, в зависимост от изискванията на клиента. Те разполагат с флипчарт, стационарен и подвижен екран, безжичен Интернет, озвучаване, бяла дъска и климатизация. При поискване и срещу допълнително заплащане, се предоставя и друга техника, която е необходима. По време на събития, предлагаме кафе паузи, работни обеди и коктейли.

Интерхотел Черно море е идеалното място за организиране на Вашите събития, тъй като предлагаме и чудесни условия за вечеря и нощувка. След Вашето мероприятие, можете да се отпуснете в приятната обстановка на ресторант Панорама, който посреща своите гости в изискана класическа обстановка, със запленяваща гледка към Варна и морето. А в края на емоционалните изживявания, предлагаме пълноценна почивка в тихи и комфортни стаи.
Адрес бул. Сливница 33
Варна
Област Варна
9000
България
Телефон 052 612 235
Факс 052 612 220
Рейтинг
  • 0/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0/5 според 0 гласували.
Посещения 84 посещения на страницата.
Добавен на 17.01.2017Коментар

Вашето име:
Вашият коментар:


Може да използвате BB Код във вашия коментар.
Анти-спам:
loading...
Географска ширина: 43.2051
Географска дължина: 27.919717