Уебсайт
Описание Напечатайте Вашия успешен бизнес с ЕлитМК и бъдете на "ти" с рекламата. Изберете качествена информационна медиа и предпечат. Вашият надежден партньор за добър продукт в добра опаковка е ЕлитМК. Ние се наложихме на пазара с качество, коректност, достъпни цени и гъвкави схеми на плащане.

Широка гама рекламни материали: рекламни торбички, хартиени торбички, хартиени изделия, подаръчни торбички, сувенирни хартиени торбички. За ресторанти, заведения и хотели - събудете любопитството на клиентите си, изненадайте ги приятно, с перфектно качество и оригинален дизайн, съобразен с духа и кухнята на заведението.

ЕлитМК ще проучи Вашите изисквания и фирмена визия (стил, лого, цветове), ще събере необходимата информация, ще подготовка дизайна, изработи рекламата и ви я достави. ЕлитМК помага на своите клиенти в избора на оптимално решение.

Гарантираме експресен срок за изработка и печат на фирмени хартиени торби с индивидуален дизайн, безупречно качество и цени на едро.

Поддържаме постоянно високо качество на продуктите и активна позиция по екологичните въпроси. Извършваме надписване и печат на рекламни еко химикалки, еко тефтери, еко моливи, еко бележници, еко торбички, еко чантички от нетъкан текстил и плат.

За всички редовни клиенти предлагаме рекламни материали, щендери за експлоатация, мостри на новите ни изделия и сезонни промоции. Притежаваме развита дистрибуторска мрежа в цялата страна.
Адрес ул. Проф. д-р Иван Странски 7
София
Област София
1700
България
Телефон 0885 534 937
Рейтинг
  • 100/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5/5 според 1 гласували.
Посещения 69 посещения на страницата.
Добавен на 25.04.2017 (Редактиран 15.04.2018)Коментар

Вашето име:
Вашият коментар:


Може да използвате BB Код във вашия коментар.
Анти-спам:
loading...
Географска ширина: 42.643127
Географска дължина: 23.337154