Уебсайт
Описание Еко къмпинг Черноморец се намира в южната част на българското Черноморие. Разположен е в непосредствена близост до град Черноморец. Къмпингът се намира на 20 км от Бургас и в непосредствена близост до Созопол. Много близо до къмпинг Черноморец се намира и най-големият остров в българските териториални води - остров Св. Иван. Разходката до него е лесно достъпна и изключително интересна!

Това е новото, най-добро място за къмпингуване и семейна почивка, защото имате възможност да се насладите на дългите летни дни, прекарани на брега на красивия залив, на който къмпинга ни е разположен и едновременно с това да се разхождате в прохладната гора, която прегръща къмпинга.

Атмосферата и неповторимата природна красота на къмпинга ще Ви помогнат да се почувствате истински спокойни. Това е място, създадено за да се откъснете от динамиката и натоварения живот, да се насладите пълноценно на своята заслужена почивка, като през цялото време имате на разположение всички необходими удобства!
Всички, които искат да се забавляват или да пийнат нещо разхлаждащо през горещите летни дни, на територията на къмпинг Черноморец, могат да го направят на плажния бар! Друго удобство за всички плажуващи и къмпингуващи е обособеният Pizza Point, който също се намира на самата плажна ивица. За да бъде престоят ви незабравим, на територията на къмпинга има разположен и Simple Beach Restaurant, обзаведен в средиземноморски стил. Там можете да се насладите на вкусни ястия, безупречно обслужване, на звуците на морето и прохладата идваща от заобикалящата ви гора!

Къмпинг Черноморец е място, където можете да се откъснете от динамиката и натовареното ежедневие. Почивайте си, но не пропускайте да споделите Вашите летни преживявания онлайн. На територията на комплекса имате достъп до безплатен Wifi. За да бъде почивката ви незабравима, освен спокойствието и невероятната природа, която заобикаля къмпинга, сме обособили и релакс зона за масажи. Ако сте любители на активната почивка можете да наемете сърф или кану-каяк, за да се забавлявате в кристално-синия залив, типичен за южното черноморие.

В къмпинг Черноморец имате на разположение ток, вода и мръсен канал за всеки индивидуален парцел, който наемате. Алеите между отделните къмпинг зони са осветлени, за да гарантираме комфорта Ви както през деня, така и през нощта. За спокойствието на всички къмпингуващи сме осигурили денонощна охрана и видеонаблюдение, медицински пункт на плажа и охраняема плажна ивица със спасителни постове. Помислили сме и за Вашия личен автомобил, като сме осигурили покрито паркомясто. При желание от Ваша страна, можем да осигурим място и за втори лек автомобил на територията на къмпинг Черноморец. Място за втори автомобил ще се доплаща допълнително.
Адрес ул. Братислава
Черноморец
Област Бургас
8149
България
Телефон 0898 844 332
Рейтинг
  • 0/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0/5 според 0 гласували.
Посещения 480 посещения на страницата.
Добавен на 28.01.2020 (Редактиран 29.05.2021)Коментар

Вашето име:
Вашият коментар:


Може да използвате BB Код във вашия коментар.
Анти-спам:
loading...
Географска ширина: 42.440674
Географска дължина: 27.646985

Подобни

Къмпинг Рай

Близо до морската столица на България Варна се намира едно райско кътче, рядко съчетание на лонгозни гори и море - Къмпинг Рай.