Уебсайт
Описание Ние сме онлайн магазин за дамски спортно-елегантни дрехи с 20 годишен опит и магазин за парфюмерия и козметика с 25 годишен опит. Зареждаме дамски дрехи и оригинални парфюми и козметика само от официални вносители с гарантиран произход и качество.

Облеклата, които предлагаме са български и внос от Италия, Великобритания, Индия, Германия, Турция.

Като магазин за дрехи държим на високото качество на дамските облекла, които предлагаме, както и на бързото и коректно обслужване на клиентите си. Тъй като сме реален магазин за дрехи, нашите стоки са налични и можем да ви ги доставим още на следващия ден. Друго наше предимство е, че можем да ви дадем точни размери на желаната дреха, както и да отговорим веднага на всички ваши въпроси свързани с нея. От 2018 г. предлагаме дрехи и за едри жени, които също са налични.

В случай, че поръчаната дреха не ви стане, ние ще ви я заменим с друг размер, а при невъзможност - ще ви върнем парите!

Доверете ни се и ще останете доволни, както стотиците наши клиенти в реалния ни магазин. Нашето искрено желание е да задоволим изискванията на клиентите си с модерни, качествени и разнообразни модели дрехи.
Адрес ул. д-р Петър Кърджиев 3
Шумен
Област Шумен
9700
България
Телефон 0899 269 854
Рейтинг
  • 100/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5/5 според 1 гласували.
Посещения 285 посещения на страницата.
Добавен на 3.04.2019 (Редактиран 3.04.2019)Коментар

Вашето име:
Вашият коментар:


Може да използвате BB Код във вашия коментар.
Анти-спам:
loading...
Географска ширина: 43.271171
Географска дължина: 26.928622

Подобни

ORSO - модерни дамски пижами

Ние от ORSO вярваме, че жената трябва да бъде елегантна и красива не само навън, но и у дома – мястото, където е пред погледите на най-любимите си хора.