Уебсайт
Описание Бул Екс Куриери ООД e създадено през месец юни 2015 година с основна дейност "Извършване на експресни куриерски услуги и карго транспорт" на територията на Република България. За кратко време фирмата разполага вече с 11 собствени офиса и достъп до мрежа от 250 офиса в страната.

Целта ни е нашите клиенти да останат удовлетворени от съвместната ни работа, като предоставяме бързи и надеждни услуги, съобразени с ритъма на съвременното ежедневие.

Изготвянето на оферти е съобразно със специфичните изисквания на клиента, като целим дългосрочно партньорство.

Ние бързо отговаряме на всички въпроси и запитвания, като се стремим да решаваме зададените казуси в реално време.

За улеснение на нашите клиенти предлагаме възможност за работа с електронен модул и подаване на он-лайн заявки за куриер или ежедневно посещение на куриер, без предварително обаждане в уточнен часови интервал, съобразно нуждите Ви.

С цел оптимизация и качествено обработване на вашите пратки, Бул Екс Куриери ООД работи със съвременен софтуерен продукт, който позволява подробно проследяване на движението на всяка една пратка от подателя до получателя във всеки един момент.

С широка гама от услуги в България, балканския регион, Европа и по света, ние винаги сме в състояние да намерим най-доброто транспортно решение спрямо вашите изисквания. При условията на максимално добри цени и срокове на доставка, осъществяваме доставка на колетни пратки от и до Румъния и Гърция. Чрез нашата глобална мрежа от партньори - доставчици на логистични услуги, можем да осигурим бърза и сигурна доставка и до всяка точка от света.
Адрес ул. Хан Аспарух 3
Русе
Област Русе
7000
България
Телефон 0700 20 207
Рейтинг
  • 100/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5/5 според 1 гласували.
Посещения 72 посещения на страницата.
Добавен на 17.04.2017 (Редактиран 27.03.2018)Коментар

Вашето име:
Вашият коментар:


Може да използвате BB Код във вашия коментар.
Анти-спам:
loading...
Географска ширина: 43.846028
Географска дължина: 25.954225