Уебсайт
Описание Ателие Ламбри Фешън предлага богата гама от възможността в широк ценови диапазон за ушиване на дрехи със стилен дизайн по вкуса на всеки клиент, които са подходящи не само за конкретен повод, но и пасват идеално за неговото тяло.

Ателието съществува повече от 15 години, като предоставя на своите клиенти бърза и изключително качествена услуга. Създаваните от Ламбри Фешън дрехи излъчват сексапил, изящност и стил и подчертават изключителната индивидуалност на всеки човек. Независимо от това дали са ежедневни, официални или работни, без значение от каква материя се изработват, дрехите на Ламбри Фешън са създадени с усет към красивото, към форми, линии и детайли с една брилянтна прецизност.

Ние създаваме облекла за хора, които държат на външния си вид и желаят да изградят една завършена и стилна визия, облекла които са перфектни както за работа и за специални срещи, така и за свободно време, почивка и забавления. При нас може да поръчате дрехи за всеки ден и за всеки повод, като ние ще Ви посъветваме как да изберете стилен модел, който да извае вашия силует, като придаде пленителна елегантност на визията ви. Освен това може да поръчате дрехи, които лесно да се комбинират с тези, които вече съществуват във вашия гардероб. Ние ще Ви дадем модни съвети за Вашата визия и цялостен стайлинг за да изпъкнете пред всички в целия си блясък!
Адрес ул. Цар Асен I-ви 87
София
Област София
1463
България
Телефон 0884 623 198
Рейтинг
  • 0/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0/5 според 0 гласували.
Посещения 10 посещения на страницата.
Добавен на 8.05.2019 (Редактиран 30.07.2020)Коментар

Вашето име:
Вашият коментар:


Може да използвате BB Код във вашия коментар.
Анти-спам:
loading...
Географска ширина: 42.6863
Географска дължина: 23.316154