Уебсайт
Описание Амакс Газ, официален представител на Immergas в България и част от Immerfin Group, предлага комплексни решения за отопление, охлаждане и производство на БГВ, подходящи за вашето жилище, къща или индустриален обект.

Независимо дали ремонтирате съществуващ апартамент или изграждате нов дом и търсите кондензен газов котел, термопомпа, хибридна система, бойлер на газ, соларен панел или конвектор, ние предлагаме решения за енергийно ефективен дом през всеки сезон. Чрез структурен подход към въпросите на производството и енергоспестяването за всяка нова система, сграда или производствена дейност, ние предоставяме възможността за изпълнение на проекти по-високи стандарти за устойчивост и енергийна ефективност. Нашата цел не е да прилагаме предварително определени решения, а по-скоро да се изправяме пред всеки нов проект със следните амбициозни цели от самото начало: намаляване на отпадъците, загубите на енергия и вредните емисии. Фокусирайки се върху целия жизнен цикъл на енергийната система, ние ще извървим с вас целия път от първоначалната концепция и препоръка за оптимизирано индивидуално решение, до анализа, оценката и икономическата обосновка.

Портфолиото на Амакс Газ обхваща, както цялостни решения с високоефективни системи, така и компоненти от техниката на управление и дистанционно обслужване, приложими за производствени предприятия, обществени и административни сгради. Независимо дали е частна сграда, ресторант, хотел, банка, училище, болница или държавна институция, нашият комплексен процес от услуги осигурява създаването на устойчиви във времето енергийни системи, които да отговарят на нуждите на общността и в същото време са в синхрон с функционалната ефективност, бюджета, гъвкавостта в бъдеще и съответната поддръжка.

При нас можете да откриете кондензни газови котли, термопомпи, хибридни системи, соларни системи, бойлери, конвектори, газови камини и външни отоплители, арматура за газ, продукти за терморегулация, аксесоари и ситеми за газдетекция, инфрачервени отоплители, топловъздушни апарати на водещи производители като Immergas, Pietro Fiorentini, Winterwarm, Alke, Geca, Italkero и други.
Адрес ул. Васил Левски 148
с. Мрамор
Област София
1261
България
Телефон 02 902 46 71
Работно време
Ден Отваря Затваря
пн 09:00 17:30
вт 09:00 17:30
ср 09:00 17:30
чт 09:00 21:00
пт 09:00 17:30
Рейтинг
  • 0/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0/5 според 0 гласували.
Посещения 68 посещения на страницата.
Добавен на 1.02.2019 (Редактиран 19.04.2019)Коментар

Вашето име:
Вашият коментар:


Може да използвате BB Код във вашия коментар.
Анти-спам:
loading...
Географска ширина: 42.757663
Географска дължина: 23.275287