Уебсайт
Описание Алфа Клийн ЕООД предлага на своите клиенти комплексно, екологосъобразно и законно решение на всеки техен проблем, свързан със събирането и транспортирането - опаковане, товарене, превоз на опасни отпадъци. Дружеството извършва дейности по събиране и транспортиране на опасни отпадъци, генерирани от юридически (фирми, предприятия, организации) и физически лица.

Разполагаме с депо за събиране и транспортиране на опасни отпадъци от нефтопродукти. Притежаваме разрешително за транспортиране и събиране на опасни отпадъци, издадено от МОСВ.

Дружеството е в състояние да събира и транспортира всякакви отпадъци от нефтопродукти и замърсени горива, отработени масла, дънни утайки от резервоари, замърсени почви с нефтопродукти, утайки от пречиствателни станции, азбест и много други опасни отпадъци.

Технологиите, които използваме, са по наш патент и разполагаме с най-необходимата техника. Нашето депо за временно съхранение на опасни отпадъци се намира в близост до гр. Силистра. В момента тече процес по изграждане на инсталация за обезвреждане на опасните отпадъци.
Адрес ул. Рашко Блъсков 31а
Калипетрово
Област Силистра
7539
България
Телефон 0877 339 333
Рейтинг
  • 0/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0/5 според 0 гласували.
Посещения 157 посещения на страницата.
Добавен на 17.05.2016 (Редактиран 17.05.2016)



Коментар

Вашето име:
Вашият коментар:


Може да използвате BB Код във вашия коментар.
Анти-спам:
loading...
Географска ширина: 44.089288
Географска дължина: 27.253525

Подобни

Ай Би Ес ЕООД

Пречиствателни станции и инсталации за дома и вилата, за хотели и ресторанти, месопреработвателни предприятия, мандри, автосервизи, автомивки, бензиностанции, ваканционни селища. Съоръжения за пречистване на индустриални и комунално битови отпадни води.