Уебсайт
Описание С над 20 години опит в индустрията, Акватек е сред първенците в сфери, като дизайн и строеж на малки и големи басейни; проектиране и изграждането на аквапаркове и водно-атракционни комплекси; цялостни решения за оборудване на обществени сгради и хотели; изграждане на сауни; монтаж и оборудване на СПА центрове.

Фирма Акватек се гордее с над 3000 съоръжения в България, Сърбия, Хърватия, Украйна, Молдова, Македония, ОАЕ и други държави по света. Клиенти на фирмата са голяма част от луксозните хотелски комплекси по Черноморските ни и планински курорти, частни юридически и физически лица, обществени организации.

Акватек се е доказал като надежден партньор в проектирането и изграждането на басейни за частни и публични клиенти. През последните години Акватек се утвърждава на пазара и взема участие в изграждането на басейните в повечето от най-големите хотелски и ваканционни комплекси по Българското Черноморие. Фирмата изгражда множество водни пързалки и водни атракции и доставя цялото оборудване за басейни - помпи, филтърни системи, облицовки и широка гама от аксесоари и препарати за поддържане на водата.

Главна цел на развитието и основно конкурентно предимство на Акватек ЕООД е високото качество и надеждност на изгражданите и оборудвани от нея съоръжения.
Адрес ул. Атанас Москов 3
Варна
Област Варна
9023
България
Телефон 052 575 000
Рейтинг
  • 100/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5/5 според 1 гласували.
Посещения 90 посещения на страницата.
Добавен на 4.05.2016 (Редактиран 11.04.2019)Коментар

Вашето име:
Вашият коментар:


Може да използвате BB Код във вашия коментар.
Анти-спам:
loading...
Географска ширина: 43.231569
Географска дължина: 27.863942