Уебсайт
Описание Бориславова & Иванов е съвременна адвокатска кантора, която е организирала своята дейност по примера на водещи световни адвокатски дружества. Нашата основна мисия е да предоставяме висококачествени услуги на достъпни цени за нашите клиенти - граждани, търговски дружества, неправителствени организации, държавни органи. За нас, нашите клиенти са и наши партньори, които сигурно могат да ни се доверят, защото ние възприемаме техния успех като наш собствен.

Без значение в коя област на правото е вашият казус, ние можем да гарантираме, че ще направим всичко възможно да ви предоставим услугата, която заслужавате. Комуникираме открито и честно с нашите клиенти, възприемаме всеки казус лично, изследваме го в най-дълбокия детайл, а на вас, нашите клиенти, предоставяме пълна информация за възможните варианти за неговото разрешаване и заедно избираме най-подходящите стратегии и решения. Предлагаме юридически консултации и процесуално представителство на клиенти, базирани в цяла България, както и в чужбина.

Нашите адвокати владеят английски език и немски език, което ни дава възможност да предоставяме съдействие и на тези два езика. С цел максимална ефективност работим съвместно с научни работници, професионалисти от различни сфери, счетоводители, нотариални кантори, частни съдебни изпълнители, регистрирани одитори, бизнес консултанти и чуждестранни адвокатски дружества. Освен задълбочени правни познания, ние имаме богат опит и в сфери като счетоводство, финанси, предприемачество, бизнес развитие, бизнес процеси и умело инкорпорираме съвременните технологии в нашата дейност.

Преди създаването на нашата кантора, екипът ни е трупал опит чрез работата на нашите адвокати в големи международни търговски дружества, адвокатски кантори и кантори на частни съдебни изпълнители, както и чрез придобиването на специализации от реномирани чуждестранни университети и международни образователни институции. Паралелно с работата на нашата кантора, ние се занимаваме и с развиване на научна дейност в областта на правото.
Адрес ул. Врабча 17А
Център
София
1000
България
Телефон 0895 443 792
Рейтинг
  • 0/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0/5 според 0 гласували.
Посещения 14 посещения на страницата.
Добавен на 3.11.2019 (Редактиран 25.11.2020)Коментар

Вашето име:
Вашият коментар:


Може да използвате BB Код във вашия коментар.
Анти-спам:
loading...
Географска ширина: 42.697819
Географска дължина: 23.333499

Подобни

Адвокатска кантора Иван Иванов

Адвокатска кантора Иван Иванов извършва юридически услуги в сферата на гражданското, търговското, административното и наказателното право.