Уебсайт
Описание Онлайн магазин за дома и градината - сортови семена, тревни смески, градинарски стоки, инструменти, саксии, луковици, плодове, зеленчуци, посадъчен материал, препарати за растителна защита, торове, дребен селскостопански инвентар.

Всичко за градината на вашите мечти. Предлагаме и консултация и изпълнения на проекти.

АгроГрадина.БГе най-големият онлайн магазин предлагащ всичко за дома и градината - сортови семена, тревни смески, градинарски стоки, инструменти, саксии, луковици, плодове, зеленчуци, посадъчен материал, препарати за растителна защита, торове, дребен селскостопански инвентар, инструменти и други.

Нашите консултанти са винаги на разположение от 09:00 до 17:00 час на телефон 0888 320 724.

Богатият опит, специалистите и огромното разнообразие от артикули ни прави правилният съветник и помощник в изграждането на перфектната градина. За нас качеството е изключително важно, за това на гърба на всяка опаковка със семена има срок на годност на семената, процент на тяхната кълняемост и страна на произход. Тези данни са проверени от ИАСАС (Изпълнителната агенция по сортоизпитване, апробация и семеконтрол).

Също така всички наши артикули са с изключително високо качество. Повечето сандъчета, кашпи, торове и препарати са с европейски произход гарантиращ най-високо качество. Разполагаме на склад с богат набор от форми, големини и цветове на различни градински кашпи, сандъчета и саксии.

Рабодим с един от най-известните и добри производители на торфен субстрат - Stender. С безкомпромисното си качество Stender са се доказали, като лидер на пазара на торфен субстрат. Официален дистрибутор сме на семената Florian, които се произвеждат и/или пакетират в България и са еталон за високо качество и висока добивност.
Адрес ул. Филип Б. Костов
Мало Бучино
Област София
1362
България
Телефон 0888 320 724
Рейтинг
  • 100/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5/5 според 2 гласували.
Посещения 539 посещения на страницата.Коментар

Вашето име:
Вашият коментар:


Може да използвате BB Код във вашия коментар.
Анти-спам:
loading...
Географска ширина: 42.685497
Географска дължина: 23.1635576