Index >> Бизнес и икономика >> Строителство


Специални връзки в тази категория:

Безизкопни технологии от Строителна механизация АД
Строителна механизация АД е инженерингова компания, работеща в сферата на безизкопните технологии и подземното строителство. Компанията е водещ изпълнител на най-мащабните безизкопни проекти, за рехабилитация и монтаж на подземна инфраструктура в България и региона. Фирмата също така е производител на машини и техника за безизкопни технологии. Разполага със собствен сервиз за ремонт и рециклиране на пътно-строителни машини, техните възли и агрегати.

Индустриален клъстер Подземна инфраструктура
Индустриален клъстер Подземна инфраструктура (ИКПИ) е сдружение с не стопанска цел, което обединява усилията на специалисти от сектор инфраструктура, в тяхната работа по опазване, възстановяване и подобряване на подземната инфраструктура в България

Рехабилитация на тръбопроводи от Феникс БТ ЕООД
Феникс БТ ЕООД е инженерингова компания с основен предмет на дейност разработка и пазарна реализация на иновационни решения в сферата на безикопните технологии. От основаването й до сега компанията инвестира в разработка и внедряване на иновативна високоефективна инсталация за рехабилитация на тръбопроводи.


Връзки в тази категория:

Bgstroitel.net
Bgstroitel.net е интерактивен уеб-каталог за фирми от областта на строителството, проектирането, архитектурата и обзавеждането и други, като целта е да се свържат всички заинтересовани - от производителите и търговците, до крайните клиенти в бранша.
Добавен на: 2009-01-13

Bonis Komers - сглобяеми къщи
Еднофамилни сглобяеми къщи, произведени от екологично чисти строителни материали. Строителството се извършва по системата "сандвич-панел" и "скелетно-гредова" конструкция с послоен монтаж.
Добавен на: 2008-11-05

Euro Alliance Engineering
Евро Алианс Инженеринг АД е дружество, което чрез своите дъщерни специализирани дружества изпълнява проекти в гражданско, инфраструктурно, специално ниско и подземно строителство.
Добавен на: 2009-07-10

MИГ - 03 - преносими помещения, къщички, фургони
MИГ-03 предлага преносими помещения, къщички, от 15 кв. м. до 25 кв. м. застроена площ на един модул, с едно или две помещения, стоманобетонов или водоустойчив под, пластмасова дограма със стъклопакети, вътрешна облицовка според предназначението.
Добавен на: 2008-02-01

Pool Expert
Pool Expert Ви предлага богат асортимент от фамилни басейни с немско качество и 10 години гаранция, сауни и джакузи произведени в Германия както и цялостно оборудване за тях.
Добавен на: 2010-06-04

Sidewell
Sidewell предлага монтаж на сайдинг изолация на разумни цени. Със сайдинг външната винилна облицовка, Вашата къща ще бъде добре защитена и ще спестите от електроенергия, без необходимост от пребоядисване или друга годишна поддръжка
Добавен на: 2010-08-22

Stroej.com
Всичко за строителството на едно място, заедно с безплатни обяви, новини, проекти, закони.
Добавен на: 2010-02-10

Stroimedia.bg
Stroimedia.bg е сайт за новини и анализи от сферата на строителство, инфраструктура, имоти и инвестиции. В сайта ще намерите актуална информация за развитието на строително-инвестиционния бранш, законодателни промени и държавната политика, устойчивото строителство и развитие. Медията предлага поглед към световните тенденции, както и най-важните за сегмента събития в България и чужбина.
Добавен на: 2011-01-07

Stroitelstvo24.eu
Каталог на строителните фирми в България. Пълна информация за предлаганите от тях продукти и услуги.
Добавен на: 2009-01-15

TRICOM-V - Варна
TRICOM-V предлага оригинално изпълнение на опънати тавани от френската фирма NEWMAT, позволяващи реализизирането на прави и релефни повърхности, съчетавайки естетичност и устойчивост с оргинално изпълнение на светлинни решения.
Добавен на: 2010-12-26

Vedacon
Ведакон предлага и извършва обучения и консултации в областта на строителния бизнес, съобразно Закона за Камарата на Строителите и прилежащите нему наредби.
Добавен на: 2009-10-08

Vida Group
Вида Груп ООД е действаща фирма в сферата на строителството, продажбата на недвижими имоти и търговия със строителни материали.
Добавен на: 2009-07-17

ZonaComfort
Специализиран интернет портал за архитектура, строителство и мебели. Съдържа актуална информация в областта на строителство, инвестиции, инфраструктура, недвижими имоти, интериорен дизайн, мебели. Предоставя подробна информация за всички фирми, предлагащи продукти и услуги от бранша, както и за всички актуални събития и новости.
Добавен на: 2009-10-11

Адактаинженеринг - стоманени конструкции
Адакта Инженеринг - над 15 годишен опит в проектиране, производство и строителство на метални конструкции: халета, складове, хранилища, хангари, промишлени сгради и заводи.
Добавен на: 2008-05-16

Адел-М - Бургас
Строителство до ключ на жилищни, обществени, промишлени обекти. Пътно строителство, довършително-ремонтни работи, строителна механизация и саниране на сгради.
Добавен на: 2010-02-23Страница 1 от 12    Първа  | Напред  | Последна

Страници: 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12